Naše kolekcije navdih črpajo v naravi… v čudovitih oblikah, ki jih lahko najdemo v naravnem okolju ter iz človeške narave same… Iz ljubezni, radosti, žalosti, majhnih pomanjkljivosti in velikih grehov… iz vsega, kar nas dela človeške. Sprejmite se in osvetlite svoje grehe z našimi izdelki za dom. Najdite greh / kolekcijo, ki vam je najbolj všeč… Sprostite se, zabavajte in uživajte… Dobrodošli!

GULA

Omamen vonj svežih rogljičev… prebudijo se vsi čuti… in vzbudi se tista znana pregreha … požrešnost. Pojavi se v vseh različicah… mala, velika, še večja… tako kot naši izdelki iz te kolekcije. Primerni za vse ambiente vašega doma ali poslovnega prostora. V teh ustvarja posebno igro senc, ki vas bo nežno zibala v noč, čez dan pa bo s svojo mogočno prezenco olepšala prostor. Prepustite se sladkemu grehu in uživajte…

GULA L88

GULA L66

GULA L33

GULA S44

GULA S33

GULA S22

GULA L44

LUXURIA

Zapeljive oblike, ki burijo domišljijo. Elegantne in misteriozne v sebi skrivajo toplino. Zaradi posebne lesene strukture svetlobi dajejo toploto odprtega ognjišča. Primerne kot dodatni vir svetlobe… sploh tam, kjer je počutje in vzdušje še posebno pomembno… Ob mrzlih deževnih dneh vas bo grela ob branju knjige, v vročih poletnih nočeh bo ustvarila ravno pravšnjo osvetljenost za primerno romantično atmosfero. Uživajte…

LUXURIA L12

LUXURIA L26

LUXURIA L50

LUXURIA V16

LUXURIA  L30

LUXURIA V24

SUPERBIA

Tako zadovoljne same s seboj, da zapolnijo celoten prostor… samozavestne, že skoraj samovšečne, ne bodo ostale neopažene. Svojo veličino razkazujejo z veliko, razprto in pokončno držo. Primerne so za vse ambiente, ne glede na stil, velikost ali namen prostorov… Kolekcijo luči, kot nekakšen odsev, dopolnjujejo leseni krožniki na horizontalnih površinah… za enovit videz vašega interierja.

SUPERBIA L100

SUPERBIA L60

SUPERBIA S60

SUPERBIA S40

AVARITIA

Najprej boste želeli eno… nato še eno… in še eno… in še in še… Pohlepni?... Pa kaj! Prepustite se in uživajte v najboljši družbi… z našimi AVARITIA artikli. Majhne, okrogle, preproste oblike so zelo družabne in se uspešno povezujejo v različne kompozicije: linearne, grozdaste, zmedene… prepustite se domišljiji, preizkušajte in uživajte… omejevanje ni potrebno!

AVARITIA L14

AVARITIA L14+

AVARITIA S14

AVARITIA S14+

AVARITIA V14

AVARITIA V14+

AVARITIA L20

DODATKI

Izberite najprimernejši dodatek k vašim priljubljenim artiklom… Izbirate lahko med različnimi materiali, barvami in izvedbami… za popolno prileganje v vsak ambient.

Ceiling rose with one drop

Ceiling rose with multiple drops

Custom made ceiling rose

Set of lamp holder E27 and cable

Set of lamp holder E26 and cable

Set of lamp holder E14 and cable

MODALITETE NAKUPA

Naše izdelke dobite v naši spletni trgovini ali z naročilom preko e-maila oz. telefona.

Plačilo blaga ob prevzemu oz. po predračunu.

Prevzem blaga je možen v našem industrijskem obratu v Ljubljani, vsak delovni dan med 9-15 uro. Ob dodatnem plačilu je možna tudi dostava po pošti.

Rok dobave je predvidoma 3 tedne. V kolikor so artikli na zalogi boste sproti obveščeni.

Ob naročilu večjega števila izdelkov se lahko dogovorimo za dodatne ugodnosti nakupa.

Za morebitne pritožbe, reklamacije ali pohvale smo dosegljivi preko e-maila.