Filozofija

Dom je naše zatočišče, prostor v katerem se najdalj zadržujemo, naše prvotno okolje, naša osnovna bivanjska celica. Je prostor varnega umika, druženja, dela in počitka. Je vse v enem. Zato ga je potrebno negovati, lepšati, osvetliti in ljubiti. Ustvariti prijetno okolje, v katerem se bomo počutili dobro in bo hkrati služilo našim vsakodnevnim potrebam - dom, ki bo govoril o nas.

Z linijo izdelkov za dom želimo poustvariti vse to. Preproste, estetske linije oblikujejo enovit prostor, ga določajo in mu dajejo svojstven pečat. V vaš dom želimo spustiti svetlobo, barvitost in eleganco s hkratnim pridihom toplote in domačnosti.

Pri tem ne želimo pozabiti na naravo in okolje v katerem bivamo, saj nas prav ta navdihuje. Z naravo želimo sobivati, jo negovati in poustvarjati. Nanjo smo zelo pazljivi… uporabljamo materiale, ki nam jih ponuja, barvamo z barvami, ki so plod nje same in venomer iščemo načine, kako jo imeti radi, ji pomagati in jo obvarovati.

Kaj delamo

Natančnost in kvaliteto visokotehnoloških strojev združujemo z enkratnostjo in lepoto ročnega dela. Na videz nasprotujoča delovna procesa povežemo v edinstven izdelek za dom.

Izdelki imajo prepoznavni slog. Narejeni so iz lokalnih materialov. V prostor vnesejo dekorativno vrednost, hkrati pa dobro opravljajo svojo osnovno funkcijo.

Primerni so za različne stile interierja od modernega, minimalističnega pa vse do bolj klasičnih slogov ter za vse prostore vašega doma in tudi delovnega okolja.

Različni izdelki se lahko med seboj povezujejo in dopolnjujejo na način, da prostore povežejo v enovito celoto - ustvarijo ambient.

Kdo smo

Smo visoko tehnološko podjetje, ki že leta sledi najnovejšim trendom na področju tehnike. Po več kot 20ih letih uspešnega delovanja na področju laserskih tehnologij, smo se odločili za nov korak, izdelati lastno oblikovalsko linijo izdelkov, v kateri bomo združili naše tehnično znanje in izkušnje z novimi oblikovalskimi prijemi in ustvarili vrhunske izdelke za dom.

Več o naši primarni dejavnosti izveste tukaj.